Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gastenboek

Erik geplaatst op Mar 29, 2016 11:45 PM

Voor een gezichtsbehandeling hier geweest. Ben een man met een hele gevoelige en vooral moeilijke huid (veel huid allergieën). Echt een goed reinigende behandeling gehad waarbij voor het eerst mijn huid niet geïrriteerd op reageerde. Dit instituut heeft zoveel kennis in huis en ze weet precies waar ze over praat. Heel plezierig om mee te maken. En de balsem die Laura zelf heeft gemaakt, wat een genot voor mijn huid. Bedankt!!


Angela geplaatst op Jan 20, 2016 11:41 PM

De lichaamsbehandeling met Anti- Cellulite ... fantastisch. Kost Laura veel energie maar wat een resultaat. Huid voelt veel strakker aan, ziet er veel mooier uit en echt ook centimeters kwijt!! Een aanrader. En wat een professional die Laura .. ze weet echt alles. Super!!!

Madelon geplaatst op Apr 21, 2015 10:59 AM

Gisteren mijn eerste Deepfill behandeling gehad . Whoooh die diepe lijnen zijn echt weg . Mijn complimenten aan Laura die de behandeling zo kundig doet en precies kijkt wat goed bij jou past geweldig , dank je wel erg tevreden ,


Jorien Bartelet geplaatst op Mar 19, 2015 10:33 AM

Laura heeft me fantastisch geholpen om rosasea te verminderen. Met behulp van de koud laser techniek is mijn huid tot rust gekomen. Ze is heel deskundig over de probleem huid. De koud laser techniek kan ook worden gebruikt om vocht uit je gezicht weg te halen. Je lijkt daarna wel 5 kg slanker en veel jonger!

Marion geplaatst op Feb 16, 2015 9:09 AM

Goh wat een resultaat zeg . Ik heb voor de eerste keer de deepfill gehad en er zijn echt jaren af. De diepe lijnen waren bijna in mijn gezicht gegroefd maar er is dus een manier om van die trieste gelaatsuitdrukking af te komen. Volkomen veilig. Heel blij mee.Madelon Ghering geplaatst op Jan 28, 2015 6:14 PM

Ben nu de poducten van Laura aan het gebruiken . De facial tonic en de cleansing milk van Dr Baumann. De hydr8 serum en CE Tetra en Ultimate Recovery van Medik8 . En de intensive lotion van Beau Caire, wat een fijne producten . Mijn huid ziet echt beter uit en heerlijk in het gebruik , ben er heel blij mee!! Nooit meer iets anders, dank Laura!

Frederieke fikkers geplaatst op Jan 23, 2015 10:40 PM

Vandaag nog even naar Laura geweest omdat mijn huid trekkerig aanvoelde. Goed advies gekregen en fijne producten van docter Baumann gekocht, en echt, dat trekkerige gevoel is meteen weg.


Frederieke fikkers geplaatst op Jan 23, 2015 10:38 PM

De mesotherapie en deepfill behandeling achter de rug en mijn huid ziet er stukke beter uit. Behandeling is niet pijnloos, ook de dag erna nog best wat last gehad.... Maar oa mijn moeder (die mij toch goed kent) vond dat mijn huid er erg mooi uit zag!!

Frederieke geplaatst op Nov 13, 2014 4:10 PM

Gisteren de 3e (van6) mesotherapie-behandeling ondergaan bij Lalivital. Wauw, wat een resultaat!! Daar kan geen crème of serum tegenop! Niet geheel pijnloos eerlijk gezegd, maar het resultaat is absoluut de moeite/ ongemak waard.


Mary geplaatst op Oct 6, 2014 12:15 PM

Hoi Laura, bedankt voor het aanraden van de combinatie van producten van medik8 en dr baumann. De reiniger van medik8 en daarna de crème van dr baumann werken echt goed. Voor het eerst in jaren ziet mijn huid er rustig uit. Bedankt!

Elsa geplaatst op Sep 18, 2014 9:51 PM

Een aantal keren heb ik nu infraroodtherapie gevolgd. Het effect op mijn spieren en gewrichten is echt super positief. Een aanrader!


Frederieke fikkers geplaatst op Aug 14, 2014 5:09 PM

Naast de fantastische behandelingen die je bij lalivital kunt ervaren, zijn ook de producten die er verkocht worden geweldig fijn! Ik gebruik zelf de facial tonic lotion special van Dr. Baumann (zorgt er meteen voor dat je geen trekkerig gevoel meer hebt), daarna de liposome multi active met een heerlijke camillegeur en ik sluit af met de intensive lotion van Beaucaire. En daarvoor reinig ik mijn huid natuurlijk altijd met de cleansing milk van Dr. Baumann. Laura geeft goede informatie over deze producten, ze weet er veel van. En ook niet onbelangrijk, de producten zijn zeker betaalbaar!

Maartje Smits geplaatst op Mar 15, 2014 11:52 PM


Bedankt voor de CosmoLift gezichtsmassage. Verrassende ervaring, ik vond de afwisseling van de stevige aanpak en drukpuntenbehandeling en dan weer de zachte massage voor de afvoer van afvalstoffen heel speciaal. Absoluut geen standaard behandeling....Heerlijk ontspannen!Wieneke Appels geplaatst op Mar 8, 2014 0:05 AM

In vier weken heb ik het ReVitaltraject doorlopen. Pure verwenning!! Laura werkt met veel toewijding en kennis van de huid is mijn ervaring. Tijdens de behandelingen werd het goed duidelijk welk type huid ik heb en hoe ermee om te gaan. Ik blijk een lichte vorm van rosacea te hebben. Iets waarvan ik nog niet eerder had gehoord maar welbekend met de symponen ervan....Erg waardevol dat ik voortaan weet hoe ik mijn gezicht moet behandelen. Eerder 'deed ik maar wat'. Natuurlijk was ik ook erg benieuwd naar de eindmeting na de vierde behandeling. De waardes bleken te zijn verbeterd t.o.v. De intake, hetgeen natuurlijk ook al wel zichtbaar en voelbaar was. De uitslag kreeg ik via de mail toegestuurd in een uitgewerkt verslag. Heel fijn want zo kan ik het nog eens terug lezen. Kortom: goede ervaringen met Lalivital!

Wieneke Appels geplaatst op Feb 5, 2014 4:42 PM

Sinds 1,5 week volg ik revital-pre-traject. Ik stond versteld van alle know how die Laura vertelde over schadelijke ingrediënten van gangbare cosmetica producten en wat ze kunnen veroorzaken. Shocking...De metingen in de intake geven veel inzicht, vertrouwen en begrip over verdere behandeling. Ook de verzorgingstip neem ik dankbaar in gebruik thuis. Na de eerste behandeling voelt m'n huid superzacht aan en na 1,5 week is mijn huid zichtbaar rustiger en effen. Nog 3 keer te gaan, heerlijk!


Frederieke fikkers geplaatst op Jan 23, 2014 1:00 PM

Vandaag de eerste behandeling gehad van het 4 weken durende revital- pre-traject. Het was een heerlijke ervaring met oa een masker en massage! Er wordt gewerkt met verantwoorde producten die ook nog eens goed betaalbaar zijn. Ik kijk nu al uit naar de volgende behandeling...

Herma geplaatst op Jan 12, 2014 9:56 PM

Een heerlijke behandeling gehad. Soms pakt ze echt even stevig aan, maar het resultaat is er dan ook naar! Uiteindelijk voelde ik mij heerlijk ontspannen en mijn huid heeft echt een boost gehad. Ik heb echt een probleemhuid en kan maar weinig verdragen, maar ze werkt met enorm goede producten en past alles aan jouw huid. Zelfs ik had geen jeuk naderhand en dat wil wat zeggen! Ze heeft er verstand van.


Ingrid geplaatst op Jan 11, 2014 11:38 AM

Mijn eerste kennismaking met Lalivital was echt fantastisch. Na een uitgebreide huidscreening heb ik een heerlijke Japanse KoBiDo massage gekregen. Dit is echt een aanrader! Het is een stevige massage waarbij zowel je gezicht, hoofd als nek wordt behandeld met speciale massagetechnieken. Hierna voel je je helemaal ontspannen. Ook de producten die Laura gebruikt voelen erg prettig aan en zijn afgestemd op je huidconditie van dat moment. Echt TOP!Elsa geplaatst op Jan 6, 2014 4:41 PM

Bedankt voor de heerlijke behandeling!

Nieuw bericht plaatsen:

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
0