Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Dermaceuticals: bionome en bio-technologische huidproducten!!

Door het zeer grote aanbod aan cosmeticamerken wordt het steeds moeilijker om, voor u als consument, een goede keuze te maken. Wanneer is een huidproduct goed en draagt het werkelijk bij tot huidverbetering ? Wat zijn gezonde werkstoffen? Het is goed dat u zich die vragen stelt.


Bij de onderstaande exclusieve genoemde productlijnen is Dr. Baumann een bionome huidproductlijn en zijn Medik8, Mesoestetic en emerginC bio-technologische huidproductlijnen.

Medik8, Image Skincare en emerginC zijn zeer huidvriendelijk en bevatten hoogwaardige werkstoffen die grotendeels huididentiek zijn en non-allergeen.

Huidinstituut LALIVITAL heeft met de merken Dr.Baumann, Medik8 , Image Skincare en emerginC het beste in huis gehaald.     

Dr. Baumann Bionomic skincare!

Het risico op contactallergieën, vroegtijdige huidveroudering en/of essentiële tekorten kunt u met de producten van Dr.Baumann zo goed als volledig uitsluiten.

Dr.Baumann is een natuurcosmetica van zeer hoge kwaliteit waarbij de gerichte keuze van de ingrediënten u een optimale verdraagbaarheid en de best mogelijke werking verzekert.

Voor meer informatie over bionome huidproducten klikt u HIER!

Medik8 : Results... without the irritation!

Medik8 is een innoverend bedrijf dat zich bezighoudt met huidonderzoek en actief is op het gebied van groene farmaceutische cosmetica (dermaceuticals) voor de gevoelige huid. Wel resultaten, geen irritatie!


Het is een fabel dat een product dat ontwikkeld is voor de gevoelige huid, minder effectief zou zijn.

Uit recent onafhankelijk onderzoek blijkt zelfs het tegenovergestelde. De meeste huiden zijn gevoelig; alleen de mate waarin onderscheidt de ene huid van de andere.

De uitdaging voor Medik8 is effectieve professionele huidverzorgingformules minder agressief te maken zonder de krachtige werking ervan te verminderen. Medik8 doet dat op allerlei manieren, bijvoorbeeld met behulp van filminkapseling, chiraal correcte actieve stoffen, niet-zure derivaten en gepatenteerde anti erytheemtechnologieën.

IMAGE Skincare Live now. Age later.

IMAGE Skincare is één van de snelst groeiende leveranciers van huidverzorgingsproducten met actieve farmaceutische werkstoffen en realiseert huidverzorging van het hoogste niveau.

De filosofie: een mooie huid begint met een gezonde huid.

De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging en huidproblemen. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid.

Voor ieder huidprobleem een oplossing

IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing.

emerginC

In 1996 kwam emerginC in de USA op de markt met het inmiddels internationaal succesvolle 20% vitamine C serum. Nu beschikt het merk over een uitgebreide lijn van actieve, geavanceerde cosmeceuticals en professionele behandelingen gericht op huidherstel, huidverbetering en anti-aging en is het te vinden in Amerika`s absolute topspa`s en resorts. Sinds 2010 is het merk ook in Nederland verkrijgbaar!

EmerginC producten bevatten uitsluitend vitaminen, antioxidanten, fruitzuren, mineralen, peptiden, enzymen en pure, botanische extracten in hoge concentraties; waar mogelijk van natuurzuivere bron. Er worden alleen huideigen en/of natuuridentieke anti-age werkstoffen gebruikt.

  • vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen en synthetische conserveringsmiddelen
  • bevat geen parabenen, minerale olien en dierlijke ingredienten
  • hoge concentraties en elkaar versterkende combinaties werkstoffen
  • dierproefvrij
  • verpakkingen van 100% gerecycled/FSC gecertificeerd papier en plantaardige inkt

0